Kompiskul-tävling 7-25.4!
 • Kompiskul-tävling 7-25.4!

  Filmkvällar, matlagning eller kanske bara avkoppling tillsammans? 🤗 Att bo med en rumskompis kan ge många roliga stunder och fina minnen. Vad har ni hittat på med din rumskompis? Berätta för oss och ni kan vinna ett super presentkort!


  🎈 I vår Kompiskul-tävling vill vi på VOAS veta vilka typer av roliga aktiviteter ni gjort/gör tillsammans med din rumskompis, och genom det också inspirera andra till gemensamma aktiviteter.


  📩 Delta i tävlingen genom att skicka en bild och text med några meningar som beskriver vad ni gjort tillsammans. Skicka in via instagram DM eller via e-post till asuntotoimisto@voas.fi, före 25 april. Tävlingstiden är 7-25.4.


  🏆 De tävlande bilderna kommer att delas på VOAS Instagram där man får rösta fram genom att tycka om tävlingsbidragen. Mellan de två mest gillade tävlingsbidragen lottar vi ut ett 50€ S-gruppens presentkort och ett 50€ Wolt presentkort. Vinnarna meddelas personligen före 28.4.


  👌Vi kommer att publicera bilder och texter från deltagarna så snart vi får dem och omröstningen för tävlingen börjar omedelbart. Så ju tidigare du deltar, desto längre är du med i röstningen.


  💜 Ps. Tävlingen pågår också med andra studentbostadsstiftelser runt om i Finland. Kolla in #kämppiskivaa #flatmatefun för att se deltagare från andra platser.

  Du följer väl VOAS instagram?

Top