En smidig flyttinspektion förbättrar boendeupplevelsen
 • En smidig flyttinspektion förbättrar boendeupplevelsen

  Vasa Studentbostadsstiftelse och Komu Homes inleder ett samarbete

  Kvinna med telefon på soffan

  Komu Homes har utvecklat en produkt för bostadsinspektion där bostaden inspekteras som en självbetjäning i samband med att hyresgästen flyttar ut. Fördelarna med detta ur stiftelsens perspektiv inkluderar särskilt kostnadsbesparingar och från hyresgästens synvinkel en snabb återbetalning av säkerhetavgiften om bostaden är i gott skick.

  Vår stiftelse utvecklar vår verksamhet utifrån en boendecenterad strategi och vi söker effektivitet och en boendecentrerad metod i allt vi gör. Hyresboende är en växande trend på bostadsmarknaden. Även tjänstefiering av boendet utmanar på ett fräscht sätt nuvarande, delvis föråldrade metoder.

  Tjänsten kommer att införas stegvis under hösten 2023 så att den nya arbetsmodellen är helt i bruk från början av 2024.

  Vi inleder gärna samarbetet med Komu Homes, eftersom vi konstaterade att vi tänker i samma riktning när det gäller många boende- och fastighetsrelaterade frågor.

   

  Fakta om Komu

  Komu Homes är ett ungt programvaruföretag som har vision att erbjuda bättre och enklare hyresboende. Några av Komus produkter inkluderar bl.a. :

  • en mobilapplikation för hyresgäster
  • ett verktyg som underlättar bostadsinspektion
  • det modernaste trådlösa dörrtelefonsystemet på marknaden

   

  Läs mer om Komu: www.komuhomes.com

   

  Fakta om stiftelsen

  Voas sr. är en allmännyttig stiftelse i Vasa som erbjuder hem åt över 2600 studerande varje år. Stiftelsens bostäder finns huvudsakligen på Palosaari och i Vasa centrum. Vi vill erbjuda boendet som lämnar goda minnen!

   

  Ytterliga information:

  Komu Homes: Roni Lahti, 040-139 9069
  Voas: Marko Ylimäki, 050-5210 534

Top